Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Autobuze >> Autobuze Scania

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Autobuze Scania

scania

 

Autobuzele Scania sunt usor adaptabile cerintelor mediului in care vor circula. Cu siguranta vor satisface cerintele clientilor, autobuzele fiind dotate cu motoare ultra economice. Mai jos aveti ultimele modele de autobuze scania disponibile.Conecto
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 27 Februarie 2009 11:03

autobuz-conecto1

 

Conecto este un autobuz modern, confortabil, cu podea joasă, disponibil în mai multe variante: una simplă de 12 m şi una articulată de 18 m, respectiv cu 3 uşi şi capacitate de 94 de locuri sau cu 4 uşi şi capacitate de 148 de locuri. Autobuzul este dotat cu un motor diesel Euro 4 cu BlueTec® SCR.

 
OmniLine
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 11:31

Read moreFolosit pentru transportul interurban, autobuzul este deosebit de confortabil atât pentru pasageri, cât şi pentru şofer. Fiecare scaun are iluminare proprie, aer condiţionat şi climă. Puteţi opta pentru una din cele două variante de lungimi: de 12 si 13,5 metri, având între 47 şi 55 de locuri şi o înălţime a podelei de 960 de mm.

Citeşte mai mult...
 
OmniLink
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 11:25

Read morePodeaua joasă a autobuzului, complet plată în mijloc şi în spate, permite montarea unui număr mare de scaune pentru pasageri. În plus, motorul este plasat într-un unghi de 60 de grade, toate acestea contribuind la un interior foarte luminos şi spaţios. Autobuzul Scania OmniLink este disponibil în lungimi de 12, 13,7 şi o versiune articulată de 18 metri.

Citeşte mai mult...
 
OmniCity
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 11:19

Read moreGama de autobuze Omni este destinată transportului urban şi interurban, reprezentând o nouă generaţie de autobuze Scania cu caroserie de aluminiu. Este compusă din modelele OmniCity, OmniLink şi OmniLine, construite pe un sistem modular ce simplifică mult gestiunea stocului de piese de schimb şi mentenanţa celor trei autobuze.

Citeşte mai mult...
 


Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.