Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Autocare >> Autocare Scania

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Autocare Scania

scania

 

Axati pe transportul de pasageri cu o mare capacitate, autocarele Scania vor satisface cu siguranta, necesitatile  pasagerilor si soferilor, oferind un maxim de confort si siguranta. Mai jos aveti prezentate ultimele modele de autocare Scania lansate pe piata.Scania Irizar PB
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 11:05
Read moreCâştigător al titului "Autocarul Anului 2004", autocarul Scania Irizar PB are un nivel de consum extrem de scăzut, manevrabilitate excelentă şi un standard ridicat de confort şi siguranţă. Este un autocar de 4 stele, cu o lungime de 12 metri, două axe şi 44 de scaune, construit pe un şasiu Scania K 124 EB cu suspensii independente pe axa faţă şi motor de 12 litri, de 420 CP.
Citeşte mai mult...
 
Scania Irizar Century
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 20 Februarie 2009 10:55
Read moreAutocarul are la bază şasiul robust de tip K Scania. Motoarele au un consum scăzut de combustibil şi sunt uşor manevrabile. Locul şoferului e mai spaţios decât la modelele mai vechi, iar vizibilitatea este mai bună. Pentru confortul pasagerilor, Scania Irizar Century oferă un sistem de climatizare automat, geamuri laterale laminate, acustica bună şi izolare termică.
Citeşte mai mult...
 


Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.