Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Camioane >> Camioane Volvo

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Camioane Volvo

Camioane Volvo

 

Renumita prin fiabilitatea motoarelor si cu o experienta de peste 80 de ani in realizarea camioanelor, Volvo astazi este al doilea producator mondial de autocamioane grele. Gama de camioane Volvo va este prezentata mai jos.Volvo FH si FH 16
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 17 Februarie 2009 10:50

Read more

 

Volvo FH a fost creat în special pentru transport pe distanţe lungi. Este puternic, economic şi uşor manevrabil, ceea ce face ca Volvo FH să fie un autocamion rapid, eficient şi profitabil.

Citeşte mai mult...
 
Volvo FM
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 17 Februarie 2009 10:33
Read more

Volvo FM este un autocamion rezistent, ideal pentru transport de produse vrac, distribuţie locală, colectarea deşeurilor, activităţi în construcţii sau transporturi pe distanţe lungi. Datorită gamei de lanţuri cinematice disponibile pentru acest model, autocamionul poate fi adaptat la nevoile specifice ale activităţii dumneavoastră.
Citeşte mai mult...
 
Volvo FE
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 16 Februarie 2009 20:59

Read more

 

Volvo FE este un autocamion fiabil şi manevrabil, recomandat mai ales pentru transporturi regionale, colectarea deşeurilor, operaţiuni uşoare în construcţii şi transportul bunurilor refrigerate. Mai jos aveti specificatiile canionului Volvo FE.

Citeşte mai mult...
 
Volvo FL
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 16 Februarie 2009 20:47
Read more

Volvo FL este un autocamion mic, cu capacitate mare, conceput pentru ritmul alert al traficului urban şi destinat livrărilor rapide în oraş sau în apropierea acestora, sau pentru servicii de utilităţi publice, cum ar fi colectarea deşeurilor.

Citeşte mai mult...
 


Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.