Joomla Slide Menu by DART Creations
Director firme transport
 

WLC

WLC

  Adresa: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0762135800
Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Pagina web: Pagina web
Persoana de contact: Vlad Savescu
Prezentare:

     Wlc auto este o firma de inchirieri masini, care  are sediul in Bucuresti intre Aeroport Baneasa si aeroport Otopeni, avand o gama variata de activitati in domeniul auto pe langa aceea de inchirieri masini: fleet management, leasing operational, asistenta rutiera si service auto. Avand in vedere ca oferim de putin timp servicii de  inchirieri masini, avem convingerea, ca impreuna cu dumneavoastra vom  putea aduce un plus atat acestor servicii , cat si clientilor nostrii.
      Wlc rent a car face tot posibilul ca serviciile de inchirieri masini oferite sa fie ireprosabile, atat in materie de rent a car, cat si in celalalte domenii de activitate.
      Oferta  noastra de inchirieri auto este variata. Incercam sa acoperim toata gama de autovehicule, de la cele cu cutie manuala si automata, pana la Suv-uri si chiar luxury

     Incercam sa ne fidelizam clientii oferindu-le discounturi de pana la 25% din pretul masinii, in cazul in care inchiriaza de mai multe ori ce la societatea noastra.
Date added: 2013-01-28 18:33:29   Hits: 996

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.