Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Sfaturile MAE pentru cei vare vor sa mearga in Bulgaria
Sfaturile MAE pentru cei vare vor sa mearga in Bulgaria
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 12 August 2013 09:33

Recomandarile MAE pentru turistii romani in BulgariaIntr-un din partea Ministerului Afacerilor Externe la categoria Alerte de Calatorie oficialii ministeriali recomanda tuturor celor care vor sa viziteze Bulgaria cu masina sa isi incheie asigurari antifurt. Cititi in continuare pentru a afla motivele.

 

Recomandarile MAE:

"Ministerul Afacerilor Externe recomanda persoanelor care calatoresc cu autoturismul in Republica Bulgaria sa incheie asigurari antifurt si recomanda sa fie consultata periodic pagina web a MAE (www.mae.ro), rubrica Sfaturi de calatorie – Alerte de calatorie".

Oficialii Ministerului Afacerilor Externe au afirmat urmatoarele: "Infractiuni de tipul furtului din buzunare, inselaciunilor sau furtului din masini pot aparea in zone aglomerate (gari, statii, parcari, centre comerciale, benzinarii sau zone de servicii pe autostrazi). S-au semnalat cazuri de agresiune si furt de autovehicule pe soselele nationale".

Ministerul Afacerilor Externe a dat urmatoarele recomandari:

  1.  Documentele, biletele de calatorie, banii, cartile de credit si valori personale sa fie pastrate in locuri sigure;
  2.  Sa nu fie expuse bunurile, banii, documentele sau alte obiecte de valoare pe perioada de calatorie;
  3.  Masinile turistilor romani sa fie incuiate si asigurate cu sistem de alarma in permanenta;
  4.  Deplasarile cu masina pe arterele rutiere principale sa fie efectuate doar pe timp de zi.

In final, pe pagina web a Ministerului Afacerilor Externe mai este precizat ca: "In cazul in care vi se solicita sa opriti autoturismul si aveti suspiciuni in legatura cu adevarata calitate a persoanelor respective, va recomandam evitarea opririi si deplasarea pana la cel mai apropiat post fix sau mobil de politie, pentru relatarea situatiei si solicitarea de sprijin".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.