Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Cota de piata Dacia in Uniunea Europeana scade.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 17 Noiembrie 2011 12:20

Dacia scadere pe piata auto din UE>In ultimele 10 luni, numarul inmatricularilor de autoturisme marca Dacia au scazut in Uniunea Europa cu 5.7% si cota de piata a scazut la 1.8%. In aceasta perioada s-au inmatriculat 202.466 unitati Dacia  conform datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile.

Citeşte mai mult...
 
Scaderea numarului inmatricularilor in 2011.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 14 Noiembrie 2011 11:33

Read moreInmatricularile de autoturisme noi pe piata auto din Romania a suferit o scadere continua de pana la 9.8%, la 63.709 unitati. In luna octombrie a acestui an, inmatricularile in tara au scazut cu 5.5% la 7.828 unitati, conform informatiilor DRPCIV.

Citeşte mai mult...
 
Cresc vanzarile automobilelor second hand.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 11 Noiembrie 2011 11:35

Read moreUna din cele mai mari companii din domeniul vanzarilor automobilelor rulate, AAA New Kopel, firma ce face parte din New Kopel Group va avea parte la finalul acestui an de o crestere semnificativa a vanzarilor si de un echilibru intre vanzarile de automobile noi si rulate.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto isi continua declinul.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 10 Octombrie 2011 10:04

Read moreConform dealerilor auto din Romania, piata auto va inregistra un numar de vanzari cu pana la 10% mai mic decat in 2010. Unul dintre motivele contractiei pietei auto este lipsa de finantare. Chiar si in primele opt luni ale anului s-a inregistrat o scadere de 12% fata de cea din 2010.

Citeşte mai mult...
 
Chinezii intra pe piata europeana.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 23 August 2011 09:51

Read moreDe cativa ani, chinezii isi fac prezenta din ce in ce mai simtita pe piata europeana prin aparitia constructorilor chinezi Beijing Automotive Industry Holding (BAIC) si Dongfeng la saloanele auto. Aceste doua mari companii chineze au inceput sa recruteze ingineri din Germania  pentru a-si extinde activitatile.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.