Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Scaderea numarului inmatricularilor Dacia in Spania.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 04 Iulie 2011 10:26

Read moreInmatricularile marcii auto Dacia au scazut pe planul pietei auto din Spania cu 39% in primul semestru al acestui an. Dacia a inregistrat un numar de 11.900 inmatriculari in Spania in primele 6 luni ale anului trecut, anul acesta numarul scazand la 7.250.

Citeşte mai mult...
 
S-au ieftinit cu 400 de euro masinile second-hand.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 24 Iunie 2011 09:55

Read moreUltimele cinci luni au adus o scadere de pana la 400 de euro la pretul automobilelor break second-hand cu motorizare diesel. Pretul mediu pentru astfel de autombile a fost in luna ianuarie 5.800 si au ajuns luna aceasta la 5.400 euro.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto a scazut cu 13% in primele 5 luni.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 22 Iunie 2011 10:37

Read moreNoile informatii din partea Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile atesta scaderea cu 13.2% a pietei auto in primele cinci luni ale acestui an, comparativ cu aceasi perioada a anului trecut.

Citeşte mai mult...
 
Parerea APIA in legatura cu piata auto.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 06 Iunie 2011 10:20

Read more    Conform vicepresedintelui Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, piata auto a fost afectata de urmatoarele schimbari majore, demararea cu intarziere a proiectului Rabla si zvonurile neincetate despre schimbarea taxei auto.

Citeşte mai mult...
 
Vanzarile Dacia din Franta in scadere cu 37%.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 02 Iunie 2011 10:57

Read more   Numarul vanzarilor de automobile Dacia au sczaut in luna mai pe piata auto franceza, in ciuda faptului ca aceasta este o piata in crestere. Comparativ cu aceasi luna a anului trecut, vanzarile Dacia au scazt cu 37% ca urmare a programului Rabla.

Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.