Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Piata auto din Romania, locul 21 in UE.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 17 Martie 2011 14:46
Read morePiata de autoturisme noi din Romania a intregistrat 3,238 de inmatriculari, cu o crestere de 22% peste media UE. Romania a ramas in luna februarie pe locul 21 in Uniunea Europeana, in urma statelor Luxemburg, cu 500.000 de locuitori si Ungaria cu 10 milioane de locuitori.
Citeşte mai mult...
 
Piata de leasing operational ar putea creste cu 25%.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 14 Martie 2011 11:19
Read more Leasingul operational pare sa isi revina anul acesta, aceasta marindu-si cifra de afaceri la 250 milioane euro, cu peste 25% mai mult fata de anul precedent.
Citeşte mai mult...
 
Afacerile din comertul auto a crescut comparativ cu anul trecut.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 10 Martie 2011 12:38

Read morePotrivit datelor Institutului National de Statistica, volumul vanzarilor de autovehicule in luna ianuarie 2011, a scazut cu 24,3% comparativ cu luna decembrie a anului trecut dar a crescut cu 10,7% fata de luna ianuarie 2010.
Citeşte mai mult...
 
Vanzarile de autoturisme ar putea creste anul viitor cu 15%
Scris de Gabriel C   
Vineri, 03 Decembrie 2010 14:41

Read morePotrivit lui Brent Valmar, vicepresedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), piata de autoturisme ar putea creste anul viitor cu aproximativ 15%. Astfel, daca acest an se va inchide cu aproximativ 100.000 de masini vandute, anul viitor s-ar putea inchide cu peste 115.000 de unitati.

Citeşte mai mult...
 
Piata auto a crescut in luna octombrie
Scris de Gabriel C   
Miercuri, 24 Noiembrie 2010 12:06
Read morePotrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), vanzarile de vehicule au scazut semnificativ in primele zece luni ale aunlui, cu peste 22% fata de valorile inregistrate in perioada similara a anului trecut.  In luna octombrie s-a inregistrat insa o revigorare a vanzarilor, acestea crescand cu 6,4% fata de luna octombrie a anului trecut.
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior111213UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.