Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina
Piata Auto

Piata Auto

piata auto in romaniaCategoria stirilor din piata auto va va ajuta sa luati mai usor o decizie, studiind ultimele tendinte, ultimele preturi si noutati. Cele mai proaspete stiri de pe piata auto atat din Romania cat si din strainatate. Tot ce trebuie sa stii cu privire la piata auto din Germania, piata auto din Austria, piata auto din Romania sau pietele locale din Oradea, piata auto din Arad, Cluj etc.

De multe ori alegerea achizitionarii unei masini poate fi una greu de luat, atat in ceea ce priveste pretul, care poate sa difere de pe o piata pe alta dar si taxele aferente unui anumit tip de masina sau altul, marcile disponibile si asa mai departe. Fie ca te gandesti sa cumperi o masina noua sau una second hand, cumpararea unei masini implica un efort financiar destul de mare.


Stiri despre Piata Auto:Piata auto din Romania coboara 3 nivele si ajunge pe locul 17 in UE
Scris de Gabriel C   
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 07:49
Read moreIn primele 10 luni ale acestui an, piata auto din Romania si-a continuat declinul. Desi a inceput anul pe locul 14 in cadrul pietelor de profil din Europa, in ultimele luni s-a inregistrat o scadere de 3 locuri, incheind luna octombrie pe locul 17.
Citeşte mai mult...
 
Piata Auto. Ofertele de sfarsit de an
Scris de Gabriel C   
Vineri, 12 Noiembrie 2010 07:35
Read morePe final de an, majoritatea producatorilor dar si importatorilor de autovehicule, si-au pregatit oferta, una deloc de neglijat daca e sa luam in considerare discounturile practicate, deloc mici in comparatie cu pretul de baza al masinilor.
Citeşte mai mult...
 
Piata auto mondiala ar putea creste cu 5-10%
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 09 Noiembrie 2010 10:20
Read morePotrivit sefului diviziei de productie a grupului Ford, John Fleming, piata auto mondiala ar putea creste cu 5-10% in acest an, previziune bazata pe cele mai noi date privind recuperarea economiei la nivel global. "Situatia economiei se imbunatateste, dar este neuniforma", pietele auto fiind mai slabe in Europa, unde programele guvernamentale de acordare de prime de casare se incheie a declarat oficialul Ford.
Citeşte mai mult...
 
Criza continua pe piata auto europeana
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 09 Noiembrie 2010 10:13
Read moreCriza economica care afecteaza principalele piete auto din lume continua si in Europa, unde inregistrarile de masini noi au marcat o noua scadere si in luna septembrie, in raport cu perioada similara a anului trecut. Daca in perioada ianuarie-septembrie declinul inregistrat a fost de doar 4,3% in raport cu perioada ianuarie-septembrie a anului 2009, in luna septembrie a acestui an s-a inregistrat o scadere de aproximativ 9,6% potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Auto Europeni.
Citeşte mai mult...
 
Constructorii auto, fofera discounturi mari pentru a impulsiona piata auto UE
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 09 Noiembrie 2010 10:09
Read morePreturile masinilor de pe piata auto europeana au scazut semnificativ in ultima perioada, constructorii fiind nevoiti sa ofere discounturi din ce in ce mai mari pentru a impulsiona o piata de desfacere aflata in regres continuu si pentru a creste vanzarile.
Citeşte mai mult...
 
«ÎnceputAnterior111213UrmătorSfârşit»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.