Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Piata Auto >> Afacerile din comertul auto a crescut comparativ cu anul trecut.
Afacerile din comertul auto a crescut comparativ cu anul trecut.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 10 Martie 2011 12:38

Piata_autoPotrivit datelor Institutului National de Statistica, volumul vanzarilor de autovehicule in luna ianuarie 2011, a scazut cu 24,3% comparativ cu luna decembrie a anului trecut dar a crescut cu 10,7% fata de luna ianuarie 2010.

Cifra de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei a scazut comparative cu decembrie 2010 cu 3,1% dar a crescut cu 7,3% fata de ianuarie 2010. Scaderile din cometrul cu autovehicule cu 31%, din sectoruld e intretinere si reparare a autovehiculelor cu 26% si comertul cu piese si accesorii pentru autovehicule cu 10% nu au fost compensate in ciuda cresterii cu 2% din comertul de motociclete, piese si accesorii pentru motociclete si intretinerea si repararea motocicletelor comparative cu luna decembrie. Cifra de afaceri pentru comertul, intretinerea si repararea autovehiculelor s-a diminuat cu 24%.

Comertul de autovehicule a crescut cu aproximativ 20% fata de ianuarie 2010. Cifra de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor a crescut cu 10,7%. Deasemenea cifra de afaceri din activitatea de servicii de piata prestate populatiei in ianuiari 2011 a crescut cu 7.3%.

In comertul cu ridicata si amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor intra costuri si pentru activitati ale agentilor comisionari, spalarea si lustruirea vehiculelor. Serviciile de piata prestate populatiei se refera la hoteluri si restaurant, activitati ale agentililor turistice, jocuri de noroc si alte activitati.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.