Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Piata Auto >> Dacia lanseaza modelul Lodgy in Romania.
Dacia lanseaza modelul Lodgy in Romania.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 05 Iunie 2012 15:00

Dacia Lodgy lansat in Romania.Monovolumul Dacia Lodgy, produs la Tanger, Maroc, va fi lansat in Romania saptamana acesta in data de 07.06.2012. Dacia Lodgy este prezentat ca un autovehicule pentru familie si acesta va putea fi gasit a preturi accesibile incepand cu 9.500 de euro.


In prezent pe piata locala a „masinilor de familie”, segment din care face parte si Dacia Lodgy, modelele cele mai vandute au preturi de peste 15.000 de euro in unele cazuri chiar si pana la 20.000 de euro.

Dacia Lodgy va fi disponibil pentru achizitii la preturi incepand cu 9.500 de euro pentru modelul cu motorizare de 1.6 litri si 85 Cai Putere. Cu un pret atat de accesibil Dacia Lodgy ar putea avea acelasi succes precum Dacia Logan si Dacia Duster in nisele lor.

Modelul Dacia Duster a fost lansat in 2010 pe una dintre cele mai dinamice segmente ale pietei auto, inregistrand un succes impresionant. Segmentu monovolumelor este al doilea cel mai mic segment din piata auto, cele mai putine vanzari fiind inregistrate in segmentul masinilor de lux.

Pe piata auto a masinilor de familie in Romania in primele patru luni ale acestui an s-au vandut 351 de astfel de automobile, cu 35% mai putin decat in aceasi perioada a anului trecut. In 2011, in aceasta perioada se inregistrase o crestere de 22% in numarul vanzarilor de monovolume fata de anul precedent.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.