Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Piata Auto >> Piata auto la jumatatea lunii August.
Piata auto la jumatatea lunii August.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 21 August 2012 11:20

Piata auto August 2012Conform statisticilor Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, pana la jumatatea lunii August au fost inmatriculate pe piata auto din Romania aproximativ 1.500 de autoturisme.


    Cele 1.495 de autoturisme inregistrate in perioada analizata de DRPCIV sunt repartizate astfel in functie de marca: Volkswagen - 719 unitati inregistrate, Dacia  - 240 de inmatriculari si Skoda - 206 unitati.

    O alta marca produsa in Romania cu un numar decent de inmatriculari in aceasta perioada este Ford cu 93 de unitati inmatriculate. Dintre marcile mai rare de autovehicule au fost inregistrate 6 unitati Jaguar, 4 unitati Porsche, 3 unitati Lexus si Jeep fiecare, Ferrari si MINI cu 2 inregistrari si un autoturism Infiniti.

    Printre automobilele considerate scumpe se regasesc si: Audi - 61 inmatriculari, BMW - 47 de inmatriculari, Mercedes-Benz - 45 unitati inregistrate, Land Rover - 25 si Volvo - 7. Situatia pe luna august in intregime va fi disponibila la inceputul lunii septembrie.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.