Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Piata Auto >> Piata Auto. Ofertele de sfarsit de an
Piata Auto. Ofertele de sfarsit de an
Scris de Gabriel C   
Vineri, 12 Noiembrie 2010 07:35
car-salePe final de an, majoritatea producatorilor dar si importatorilor de autovehicule, si-au pregatit oferta, una deloc de neglijat daca e sa luam in considerare discounturile practicate, deloc mici in comparatie cu pretul de baza al masinilor.


Spre exemplu, cei de la Fiat, ofera discounturi pentru modelele aflate in stoc care, in functie de versiuni si echipari, pot ajunge chiar pana la 6200 de euro, un exemplu in acest sens fiind modelul Linea 1.6 Multijet 105 CP Dynamic. Preturile de vanzare, cu TVA inclus, pornesc astfel de la 7.108 euro pentru gama Fiat Panda, , de la 9.121 euro pentru gama Fiat Grande Punto, de la 10.759 euro pentru gama Fiat Linea, de la 11.835 euro pentru gama Fiat Bravo respectiv 12.214 euro pentru Doblo Panorama.
Cei de la ALfa Romeo, ofera la randul lor discounturi considerabile in aceasta perioada de sfarsit de an, care pot urca la 2500 de euro pentru modelul Alfa Romeo, Giulietta si chiar 5200 de euro pentru modelul 159.
In acelasi timp, oferta celor de la Mazda, include si discounturi de 2-3000 de euro la pretul cu TVA inclus si garantii extinse pe o durata de 5 ani sau 150.000 de kilometri. In plus, modelele Mazda3, Mazda6 si Mazda CX-7 beneficiaza si de finantare in leasing cu dobanda 0.

Pentru ca noua lege privind obligativitatea anvelopelor de iarna i-a cam speriat pe motoristi, Honda ofera pe langa reducerile de pret de 3500 de euro si anvelope de iarna cadou pentru cei care achizitioneaza modele noi oferite de companie.

Producatorul japonez Toyota, ofera si ei discounturi de pana la 14% la modelele Avensis, in vreme ce Skoda se poate lauda cu o oferta inedita, producatorul ceh promitandu-le noilor cumparatori suportarea de catre companie a taxei auto pentru modelele cu Euro 4.

Vrezi mai multe informatii despre piata auto.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.