Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Piata Auto >> Romania sustine investitia in uzina Ford
Romania sustine investitia in uzina Ford
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 31 Octombrie 2012 11:08

Ford Craiova Investitie RomaniaPrimul ministru al Romaniei Victor Ponta a vizitat ieri, 29.10.2012 uzina Ford de la Craiova la invitatia reprezentantilor companiei Americane. In urma vizitei primul ministru a afirmat in legatura cu investitia in uzina astfel: „una dintre cele mai importante din ţara noastră”.


    Victor Ponta, primul ministru a declarat astfel in urma vizitei: ”Aş dori să mulţumesc companiei Ford pentru invitaţia de a marca lansarea comercială pe piaţa din România a noului B-MAX. Fabrica Ford de la Craiova este una dintre cele mai importante investiţii din ţara noastră şi sunt încantat de numărul de locuri de muncă pe care aceasta le-a generat. Ca român, sunt mândru să asistăm la construirea unuia dintre cele mai apreciate vehicule din industria auto. Consider că dezvoltarea economică a României depinde de atragerea şi extinderea unor astfel de investiţii şi doresc să vă asigur că Guvernul Romaniei va face toate eforturile necesare pentru ca acest lucru să se intample”.

    Vizita oficialului la uzina Ford s-a datorat lansarii pe piata auto romaneasca a modelului Ford B-Max. Pe parcursul vizitei Victor Ponta a fost insotit de vicepresedintele Afaceri Guvernamentale, Juridice si de Mediu al Ford din Europa, Wolfgang Schneider si de echipa Ford din Romania condusa de Jan Gijsen, presedintele Ford Romania si directorul general al Companiei Nationale de Vanzari Ford Romania Zoltan Brassai.

    Presedintele Ford Romania, Jan Gijsen a declarat la randul sau astfel: „suntem foarte mulţumiţi de stadiul actual al producţiei modelului B-Max şi acest lucru nu ar fi fost posibil fără eforturile extraordinare ale talentaţilor şi pricepuţilor noştri angajaţi, cărora doresc să le mulţumesc pentru sprijinul şi dedicarea lor continue. Ford îşi respectă angajamentul faţă de România şi Craiova continuându-şi investiţia sa de peste 675 milioane de euro în producţia de vehicule şi motoare".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.