Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Piata Auto >> S-au ieftinit cu 400 de euro masinile second-hand.
S-au ieftinit cu 400 de euro masinile second-hand.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 24 Iunie 2011 09:55

Automobile second hand mai ieftine cu 400 de euro.Ultimele cinci luni au adus o scadere de pana la 400 de euro la pretul automobilelor break second-hand cu motorizare diesel. Pretul mediu pentru astfel de autombile a fost in luna ianuarie 5.800 si au ajuns luna aceasta la 5.400 euro.


    Automobilele cu cel mai mare succes in aceasta perioada au fost Opel Astra Caravan, Ford Focus Wagon si Renault Megane Estate. Pretul acestor automobile a urmarit trendul si s-au vandut la preturi cu pana la 400 de euro mai mici. Piata auto a masinilor second hand este in crestere in perioada de vara a acestui an.

    Pretul mediu pentru un Opel Astra Break diesel este de 4.800 euro, cu 300 de euro mai ieftin decat la inceputul anului. Un Ford Focus Wagon poate fi cumparat la un pret mediu de 5.100, adica cu 250 euro mai putin decat in luna ianuarie.

    Conform Auto Index, pretul automobilelor second-hand au scazut cu 100 de euro in aceasta saptamana, pretul mediu fiind de 7.400 de euro. Auto Index este cel mai relevant indice al preturilor automobilelor din Romania, acesta calculand pretul mediu din ultima saptamana.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.