Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Programul Rabla >> Guvernul a suplimentat bugetul alocat programului "Rabla" cu 195 milioane de lei
Guvernul a suplimentat bugetul alocat programului "Rabla" cu 195 milioane de lei
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 18 Martie 2010 18:38
programul-rabla-macaraMiercuri, 17 martie, Guvernul a suplimentat bugetul alocat derularii programului "Rabla", alocand o suma de 195 de milioane de lei, bani cu care se vor achizitiona un numar de 50.000 de vouchere acordate pentru masinile uzate.
Hotararea a fost luata de catre domnul premier Emil Boc dupa ce saptamana trecuta Administratia Fondului de Mediu a anuntat epuizarea celor 50.000 de vouchere initiale acordate persoanelor care au casat masini mai vechi de 10 ani, ultimele vouchere fiind distribuite REMAT-urilor din tara in cursul zilei de marti.
Demarata incepand cu data de 18 februarie, editia din acest an a programului Rabla s-a bucurat de succes, datorita si noilor reglementari si modificari aduse in program, potrivit carora posesorii de vouchere le pot valorifica la liber dar si posibilitatea de a detine si folosi 3 astfel de vouchere la cumpararea unei masini noi. Desi un tichet valoric poate aduce o prima de casare de 3800 de lei, acestea se tranzactioneaza "la negru" la preturi de 1700 de lei pe tichet.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.