Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Programul Rabla >> Programul Rabla Limitare la un tichet.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 22 Octombrie 2012 10:52

Rabla 2012Daca pana in prezent proprietarii de autovehicule mai vechi de 10 ani inscrise si casate in Programul Rabla primeau pana la 3 vouchere pentru achizitia unui autovehicul nou in viitor numarul voucherelor va fi redus la 1.


    Programul guvernamental de innoire a parcului auto numit popular Programul Rabla ofera romanilor care detin vehicule mai vechi de 10 ani posibilitatea de a scoate din uz autovehiculul in schimbul voucherelor.

    Voucherele Rabla valoreaza 3.800 de lei iar pana in prezent se primeau chiar si trei astfel de vouchere. Conform premierului Victor Ponta in curand s-ar limita numarul voucherelor primit la unul/autovehicul casat.

    Premierul Victor Ponta a afirmat astfel: "Programul Rabla este unul bun, singurul lucru pe care trebuie sa-l studiem este acela ca doar Romania a permis cumularea tichetelor. In Franta, in Germania si in alte tari, proprietarul masinii care se caseaza are un tichet pe care il foloseste pentru a-si cumpara o masina noua. In Romania, s-a dezvoltat in ultima perioada un fel de piata neagra a tichetelor si se cumuleaza, ori aici lucrurile trebuie indreptate. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa fie un singur tichet, iar aceasta facilitate sa fie pentru cel care isi caseaza masina, nu pentru cel care o tranzactioneaza, pentru ca este un fel de bursa ilegala a tichetelor, nereglementata si neimpozitata", conform Mediafax.

    De asemenea, voucherele Rabla primite in schimbul casarii unui autovehicul vechi poate fi ori folosit de proprietar pentru achizitia unui automobil nou ori poate fi vandut pe piata libera altor persoane care doresc sa achizitioneze vehicule noi.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.