Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Bucuresti >> Bilal Motors Srl
Bilal Motors Srl
Scris de Webmaster   
Marţi, 10 Martie 2009 08:27

bial_motors_bucurestiBilal Motors S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si isi desfasoara activitatea cu precadere in Bucuresti. Are un efectiv de peste 50 angajati, oameni cu experienta in domeniu, testati periodic conform standardelor de calitate pe care vi le propunem. Bilal Motors S.R.L. comercializeaza o gama larga de servicii, reparatii caroserii, vopsitorie si mecanica auto plus vanzari piese auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, dar si Germania.

Servicile de atelier Bilal Motors

Tinichigerie - executam indreptari la rece, la cald, functie de necesitati. Avem in dotare diferite aparate si scule necesare, aparat de sudura cu argon, cal de tras, diferite prese.

Vopsitorie- consideram ca o parte foarte importanta in repararea caroseriei dvs. este vopsirea.Acesta se realizeaza in cabina speciala Saico, unde se face si prepararea, vopsirea si uscarea, operatiuni executate de vopsitori cu experienta si rezultate pe masura.Vopsirea se face in multistrat cu vopsea profesionala PPG.

Mecanica - realizam reparatii din cele mai diverse: reparatii cutii de viteza, motoare, articulatii si frane, sisteme de racire, de franare, POMPE DIESEL DELPHI SI BOSCH.Executam operatiuni de intretinere si diagnosticare a instalatiei de aer conditionat, indiferent de tipul sau marca masinii.Avem posibilitatea de diagnosticare pe computer a defectiunilor aparute.

Tractare - se asigura tractare pe platforma pentru masini de pana in 3.5 tone. Pentru masinile care urmeaza a fi reparate in service-ul nostru tractarea este gratuita pe raza orasului Bucuresti.

Constatare- tariful unei constatari este de 45 Ron.Se executa la service-ul nostru sau dupa caz se poate face o inspectare sumara si la client daca masina nu mai poate fi deplasata si se apeleaza la serviciul nostru de tractare.

Piese auto - Bilal Motors comercializeaza piese auto din tara si din import de calitate superioara din diferite tari (Germania, Anglia, Suedia..). Produsele poarta marca unor companii de profil binecunoscute in domeniul auto.Comania nostra va ofera si diferite produse de intretinere cum ar fi spray-uri cu silicon, vopsea...etc
Servicile de asigurari - efectuam diferite servici in colaborare cu companiile de asigurari.Societatea noastra este agreata de majoritatea companiilor de asigurari din Romania.


Contact
Adresa: Str Brauner Victor, Nr. 26, Sect. 3, Bucuresti
Tel.: + 40 (21) 3452060, + 40 (724) 010370, + 40 (743) 088333
Fax: + 40 (21) 3453657

web: www.bial-motors.ro

Bilal Motors Germania
Adresa: Str Zeppelinr, Nr. 7, Rodgau, Germania
Tel.: + 49 0610621666
Fax: + 49 0610622740 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.