Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Buzau >> Auto Rolla Service Srl
Auto Rolla Service Srl
Scris de Webmaster   
Marţi, 10 Martie 2009 09:21

auto_rolla_buzauGrupul de firme Autorolla a luat fiinta in anul 1994, misiunea noastra fiind furnizarea de produse si servicii destinate utilizatorilor de autovehicule de toate categoriile.
Auto Rolla Service realizeaza:dezmembrarea vehiculelor scoase din uz (autoturisme si camioane), vanzarea pieselor reutilizabile din dezmembrarea vehiculelor, tractari auto, transport international de marfa, colectare deseuri feroase
Roll Serv - realizeaza comercializarea piese auto noi pentru orice tip de vehicul ( inclusv autocamioane si autoutilitare) prin magazinele proprii, service auto (mecanica, tinichigerie, vopsitorie), statie ITP, service camioane.

Service- Operatiunile de reparatii si intretinere sunt realizate de personal specializat si cu experienta in domeniu, astfel incat, timpii de reparatie sunt redusi iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.
Dotarile tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de directie, si de franare, utilizand piese de schimb din stocul propriu asigurat de catre cei mai mari furnizori din tara.
Lucrari tinichigerie: sudura in argon, redresari de caroserie pe cal de centrat BlackHawk, aparat de indreptat aripi fara dezechipare de pe autoturism, reparatii prin reconditionare ale partilor de plastic si fibra de sticla ale autoturismului, informatii despre fise tehnice de reparatie, tinichigerie la toate autoturismele produse pana in luna 04-2004, tunning.
Reparatii mecanice:sedevistica completa pentru lucrari de montare, demontare amortizoare, fuzete, pivoti, capete de bara, bucse bascule, schimb curele transmisie, distributie, roti, reparatii motoare, schimburi sisteme exhaustor etc. instalatie incarcare freon AC, instalatie detectare scurgeri freon cu UV echipament de verificare-reglare unghiuri Ravaglioli RAVTD 1500A, tester KTS 520, diagnoza componente electronice auto
Vopsitorie:cuptor vopsit marca MECNAN TENAX 66, fabricatie 2003, cu sistem de recirculare si tehnica vopsirii pe baza de apa, CPS pentru stabilirea nuantelor de culoare, instalatie de uscare in IR Car System, hale de pregatire autoturisme, camioane, laborator pentru prepararea vopselelor, distribuitor vopsea Glasurit si Autocolor, specialisti in pregatirea vopselelor cu o experienta de peste 5 ani.

Statie ITP: inspectii tehnice pentru autovehicule de pana la 3,5 tone, inspectii tehnice, echipament Bosch SDL 300, inspectii tehnice pentru auto dotate cu GPL.

Contact Auto Rolla Service SRL
Adresa:Buzau, Sos. Buzau - Rm. Sarat, Km.5, cod.127653, jud.Buzau
Tel:0238-710848, 0238-717462
web: www.autorolla.ro


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.