Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Cluj >> Hidrojet Srl
Hidrojet Srl
Scris de Webmaster   
Miercuri, 11 Martie 2009 10:18

hidrojet_clujSc Hidrojet Srl a fost infiintata si functioneaza din anul 2002, fiind autorizata de Registrul Auto Roman, avand ca activitate de baza: diagnosticarea si reglarea sistemelor de gestiune electronica a motoarelor MAC si MAS si inlocuirea materialelor de exploatare. Avem in dotare aparatura si instalatii de ultima generatie: aparatura de diagnosticare, instalatie de curatare cu ultrasunete a injectoarelor, instalatie de curatare fara demontare a sistemelor de alimentare a motoarelor, instalatie de spalare a sistemelor de racire si inlocuire antigel, aparat de inlocuit lichid de frina sub presiune, scule si dispozitive specifice activitatii de service. In cadrul societatii noastre isi desfasoara activitatea personal cu studii superioare, cu experienta in domeniu, sustinuti de documentatie pentru majoritatea autoturismelor de fabricatie europeana si asiatica.

Serviciile oferite:

Diagnoza motor - se executa o diagnosticare rapida a sistemelor de gestiune electronica a motoarelor MAS si MAC: citirea si stergerea codurilor de eroare, citirea si evaluarea parametrilor de functionare, verificarea si comandarea elementelor de executie, reglarea parametrilor de functionare.

Verificare senzori si elemente de executie - modulul electronic de comanda (ECM) permite reglarea precisa a parametrilor de functionare a motorului in conditii diferite de exploatare.
ECM-ul este compus din trei parti: senzori, unitatea electronica de comanda (ECU), elemente de executie.
In general ECU este partea ce mai fiabila din sistem. O functionare necorespunzatoare a motorului este generata in special de senzori si de elementele de executie.

Alte servicii oferite: curatare injectoare cu ultrasunete, curatare fara demontare sisteme de alimentare, spalare sistem racire si schimb antigel, schimb lichid frana.

Contact
Adresa: Cluj-Napoca, str. Ioan Pop de Cluj nr. 3A , jud.Cluj
Tel: +40-740-314 998
web: www.hidrojet-cluj.ro 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.