Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Cluj >> Proton Auto Srl
Proton Auto Srl
Scris de Webmaster   
Miercuri, 11 Martie 2009 10:55

proton_clujIn anul 2004, Proton Auto relanseaza service-ul propriu, integrandu-l in reteaua Bosch Car Service , una dintre cele mai mari retele de profil din lume. Conceptul Bosch Car Service a fost dezvoltat urmarind dorinta clientului de a se adresa unui service generalist, care sa ofere o gama variata de servicii si produse si sa detina o competenta tehnica ridicata pentru diagnoza, reparatia si intretinerea celor mai moderne autovehicule.Prin introducerea in Cluj-Napoca a conceptului Bosch Car Service, Proton Auto contribuie la extinderea retelei din Romania.

Noul service ofera o gama larga de servicii pentru majoritatea tipurilor de automobile. Bosch Car Service ofera garantia calitatii acestor servicii si a produselor comercializate.Pentru a asigura cele mai bune conditii de service si intretinere, Proton Auto este dotat cu echipamente moderne. Cu ajutorul acestora, se pot satisface cu succes cererile clientilor legate atat de diagnosticare, cat si de reparare.

Intretinere si reparatii - revizii - lucrari de intretinere periodica (schimb ulei si filtre, resetare intervale service, distributie, transmisie, etc.), testare si diagnoza computerizata a motorului, verificare noxe, emisii de gaze, suspensii, amortizoare, sisteme de franare ABS/ASR/ESP, testare sisteme de injectie, distributie si transmisie, mecanica generala.
Echipamente electrice si electronice - sisteme car-multimedia, sisteme de securitate auto.


Contact

Adresa: Cluj Napoca, Calea Turzii Nr. 134, 400501, jud. Cluj
Tel: +40/264.438.559
Fax: +40/264.593.946
web: www.protonauto.ro


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.