Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Utile >> Service auto >> Cluj >> Sc Autodoc Srl
Sc Autodoc Srl
Scris de Webmaster   
Miercuri, 11 Martie 2009 09:57
autodoc_clujSc Autodoc Srl este un service auto, autorizat R.A.R. specializat in domeniul reparatiilor auto si comercializarea pieselor de schimb pentru toate marcile de autoturisme si autoutilitare. Prezent pe piata clujeana inca din 1999, compania noastra a dobandit notorietate datorita personalului inalt calificat si dotarilor tehnice de ultima generatie: elevatoare, stand frina, aparat pentru reglarea directiei, dispozitiv pentru incarcare aer conditionat. Pentru fidelizarea clientilor, companii de renume cu un parc auto considerabil, a devenit oportuna extinderea activitatii. Astfel compania noastra a deschis recent al doilea service auto din Cluj.


In cadrul service-ului auto se realizeaza urmatoarele lucrari: reglarea directiei (geometrie roti), revizie tehnica, diagnosticare electronica (tester), testari, reglari motoare, reparatii mecanice, reparatii electrice
testarea si reglarea sistemului de franare, incarcare aer conditionat, comercializare si montare Power Tuning. In cadrul service-ului putem oferi si servicii de tractare auto, realizat in colaborare cu firme specializate in transporturi auto. Avand ca parteneri firme de prestigiu in tara si din strainatate (Autonet Meteor, Autototal, Bardi), recunoscute pentru calitatea produselor oferite, Autodoc va pune la dispozitie o gama variata de piese auto.


Contact
Adresa service 1: Paris 126, Cluj-Napoca
Tel/fax: 0264/437366
Adresa service 2: Orastie 10, Hala 12, Cluj-Napoca
Tel:0264/256563
Fax:0264/256568
web: www.auto-doc.ro 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.