Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> 2015, Masterplanul pentru transport

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 2015, Masterplanul pentru transport
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 13 Ianuarie 2015 13:38

autostrada-arad-timisoara-20zilePremierul Romaniei Victor Ponta a declarat saptamana aceasta intr-o intalnire la Ministerul Transporturilor ca va fi nevoie de un acord politic intre toate partidele pentru a putea concretiza masterplanul pentru transport pentru urmatorii ani.

 

Victor Ponta a afirmat urmatoarele: "Acest masterplan (...) agreat şi cu respectarea condiţiilor impuse de Uniunea Europeană mai are nevoie de un pas esenţial însă. Altfel va rămâne sub forma acestor planşe. Şi anume: să mergeţi şi să discutaţi cu comisiile reunite - comisiile de transport şi din Senat şi din Camera Deputaţilor -, să aveţi o discuţie oricât de lungă necesară (...), după care voi invita împreună cu dumneavoastră liderii tuturor partidelor parlamentare, după care vom merge şi la preşedintele ţării şi ca să avem un masterplan care va avea succes trebuie ca, aşa cum am făcut azi şi am semnat toţi un acord naţional pe 10 ani pentru finanţarea Apărării, trebuie să avem un acord pe 10 ani pentru acest masterplan. Dacă nu îl avem, nu are rost să vă apucaţi de treabă".

Aceste declaratii au avut loc cu ocazia participarii premierului la prezentarea prioritatilor de infrastructura pentru perioada 2015 – 2016 a Ministerului Transporturilor.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.