Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> 40 Km noi de autostrada la finele anului
40 Km noi de autostrada la finele anului
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 30 Iulie 2015 10:29

40 km noi de autostrada 2015Compania Natioanla de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania vrea ca pana la finele acestui an sa mai dea drumul la trafic pe inca 40 km de autostrada. Tronsonul despre care este vorba este lotul 2 al autostrazii Timisoara – Lugoj pe langa alte proiecte.

 

In prezent in Romania se desfasoara lucrari de constructie la aproximativ 177 de km de autostada. CNADNR (Compania Natioanla de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania) intentioneaza sa termine inca 40 de km pana la sfarsitul anului.

Toate acestea dupa ce doar in urma cu doua saptamanai s-a inaugurat autostrada care face legatura intre Romania si Ungaria, adica autostrada Arad – Nadlac.

Daca planurile CNADNR vor decurge conform planului atunci pana la finele acestui an vom putea circula neintrerupt de la Lugoj pana la punctul de frontiera cu Ungaria.

Cei 40 de kilometri care ar trebui sa fie finalizati pana la sfarsitul acestui an sunt Lotul 2 al autostarzii Timisoara – Lugoj plus 10 km de langa localitatea Lugoj plus inca 15 km din lotul 2 al autostrazii Lugoj – Deva.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.