Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> 60.000 SUV-uri Renault rechemate in service
60.000 SUV-uri Renault rechemate in service
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 12 Februarie 2013 11:43

Renault_KoleosConform autoritatilor chineze grupul france Renault va rechema peste 60.000 de SUV-uri Koleos in China datorita unei defectii la senzorul de combustibil. Automobilele chemate la service sunt cele din productia 2009-2012.    In perioada mentionata anterior grupul francez Renault a produs 61.508 modele Koleos. Senzorul de combustibil pentru care s-a ordonat chemarea in service va fi inlocuit gratuit. Senzorii defecti pot arata un nivel incorrect al cantitatii de combustibil in rezervor.

    Piata auto din China este una dintre cele mai noi si profitabile piete auto din lume iar Renault vrea sa copieze succesul altor constructori in aceasta zona. In luna Ianuarie numarul vanzarilor de autovehicule pentru pasageri a crescut cu 50%.

    Cererea de vehicule pentru pasageri este dubla fata de cererea pentru SUV-uri, conform Asociatiei Producatorilor Auto din China.

    Initial rechemarea in service era menita doar pentru 5.097 de SUV-uri Koleos din cauza uni defect de sudura, astfel au afirmat autoritile chineze. Dupa investigatii aditionale s-a hotarat sa se cheme toate cele 61.508 unitati produse in perioada 2009 2012 pentru a verifica si schimba senzorul de combustibil.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.