Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> A fost semnat contractul pentru Centura Tecuci
A fost semnat contractul pentru Centura Tecuci
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 14 Mai 2015 16:22

autostrada-comarnic-brasovLucrarile de constructie a centurii orasului Tecuci vor fi executate de asocierea Eurocogen Filiala Aninoasa – Aleandri Spa – Pasquale Alo’. Valoarea totala a contractului este de 64 milioane de lei (14.5 milioane de euro).

 

Contractul a fost semnat luni in data de 11 Mai 2015 in urma unei licitatii deschise. Constructia centurii va fi finantata din fonduri europene in proportie de 85%, iar restul de 15% va proveni din fondurile bugetului local.

Intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania s-a afirmat astfel: "Obiectivul specific al contractului este realizarea «Constructiei Variantei de Ocolire Tecuci - Relicitare» si remedierea oricaror eventuale defecte ale acestor lucrari in perioada de notificare a defectelor, in conformitate cu prevederile contractului de lucrari".

Contractul cu asocierea Eurocogen Filiala Aninoasa – Aleandri Spa – Pasquale Alo’ va fi semnat pe o perioada de 36 de luni din care 12 reprezinta perioada de efectuare a lucrarilor iar 24 de luni este perioada de garantie.

Centura orasului prevazuta in contract va avea o lungime de 7 km din care 14% a fost deja construita in proportie de 14% de compania portugheza Soares da Costa dar cu care firma contractul a fost reziliat in anul 2012.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.