Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Afisarea continutului carburantilor de acum obligatorie.
Afisarea continutului carburantilor de acum obligatorie.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 07 Noiembrie 2011 11:04

Informatii carburanti obligatoriu afisate.In urma unui proiect de Ordonanta de Urgenta publicat pe pagina web a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, distribuitorii finali de carburanti vor fi obligati sa afiseze continutul de biocarburant al combustibililor la pompe.


    In documentatia tehnica pusa la dispozitia utilizatorilor si cartea tehnica a automobilului, producatorii si importatorii de autovehicule sunt obligati    sa includa informatii despre continutul de biocarburanti din combustibili care pot fi utilizati la respectivul automobil, dar si despre folosirea adecvata a tipurilor de amestecuri cu continut de benzina.

    O alta noutate din domeniu este permiterea introducerii pe piata combustibililor in mod anual in perioada 1 mai 30 septembrie, pana in septembrie 2015 a benzinei cu continut de etanol cu presiune de vapori de cel mult 60 kilopascali cu contitia ca etanolul sa fie folosit ca un biocarburant.

    Introducerea in tara a benzinei cu tetraetil de plumb va fi interzisa in viitor. Vizitati pret benzina / motorina pe pagina noastra pentru a viziona preturile carburantilor in tara.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.