Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Alti 8 km de autostrada pana in luna mai.
Alti 8 km de autostrada pana in luna mai.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 05 Martie 2012 11:59

Centura Iasi 8 km autostradaDaca firma constructoare care se ocupa de soseaua de centura a orasului Iasi va respecta termenul contractual de finalizare a lucrarilor Romania va mai avea inca 8 kilometri de autostrada dati in folosinta.


    Ministrul Transporturilor Alexandru Nazare a contactat constructorul respectiv si i-a cerut sa isi respecte termenul de finalizare din contract. In proiectul de constructie al variantei de ocolire a orasului Iasi sunt prevazute constructia totala a 29.5 kilometri, distanta din care 14 kilometri reprezeinta varianta trafic greu.

    Din aceasta portiune de autostrada, 6 km au fost deja deschisi in luna decembrie 2010. Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare a declarat ca documentatia necesara pentru licitatia portiunii de trafic usor a fost finalizata.

    Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare a mai afirmat intr-un comunicat ca: "Ocolitoarea Iasi ramane o prioritate pentru Guvern. Avem resursele bugetare pentru finalizare, asa cum am asigurat si pana acum fondurile pentru infrastructura acestui judet. In vara acestui an traficul greu va putea evita traversarea municipiului Iasi, ceea ce inseamna pentru ieseni un trafic in oras mai liber si o infrastructura urbana mai putin afectata de masinile de mare tonaj".
   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.