Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Amenda pentru cei ce nu schimba anvelopele.
Amenda pentru cei ce nu schimba anvelopele.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 03 Octombrie 2011 14:44

Anvelope de iarnaAnvelopele de iarna vor intra in uz luna viitoare, iar cei care nu vor schimba anvelopele vor fi vulnerabili amenzilor de pana la 4.000 de lei. Amenzile pentru refuzul de a schimba anvelopele in timpul sezonului rece vor incepe de la 2.500 de lei.


    In urmatoarea perioada, proprietarii service-urilor auto se pot astepta la un numar mare de clienti.  Odronanta guvernamentala care stipuleaza ca orice conducator auto prins de politie pe un drum inzapezit cu anvelopele de vara va fi amendat va intra in vigoare pe data de 1 noiembrie.

    Masurile de prevenire a accidentelor de iarna a fost discutata inca din iarna anului trecut, dar decizia nu a fost grabita pentru a nu lua prin surprindere soferii. Astfel, doar de luna viitoare va intra in vigoare noua lege.

    Cei care nu au schimbat anvelopele anul trecut vor avea de investit anul acesta intr-un set nou. Pretul pentru un set nou de anvelope pentru sezonul rece poate varia in functie de multi factori. Pentru un automobil Dacia Logan, proprietarii se pot astepta sa plateasca pana la 1.400 lei.

    Proprietarii automobilelor mai mari vor avea de scos mai mult din buzunar pentru a acoperi costul noilor anvelope. Pretul investit in anvelope este totusi semnificativ mai mic decat o posibila amenda.
   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.