Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Anvelopele viitorului de la Pirelli
Anvelopele viitorului de la Pirelli
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 26 Martie 2013 14:55

PirelliCompania italiana de anvelope Pirelli lucreaza la noi design-uri pentru anvelopele viitorului. Aceste anvelope vor fi concepute in asa fel incat sa reduca cu cat mai mult consumul de combustibil al automobilului dar la un pret accesibil.


    Noua anvelopa de la Pirelii prezinta un design foarte diferit de ceea ce compania a creat pana  in prezent. Conform oficialilor Pirelli in viitor, automobilele vor avea nevoie de anvelope inalte si subtiri, coparativ cu cele cu talpa lata din prezent.

    Intr-un interview cu Fox News reprezentantii companiei italiene au afirmat ca isi bazeaza noile modele de anvelope pe reglementarile Uniunii Europene.

    Acestia au afirmat ca forma si design-ul anvelopelor care Pirelli le va crea in viitor vor fi diferite fata de cele din prezent datorita faptului ca s-au schimbat conditiile in care conducatorii auto isi folosesc masinile. Pana in prezent, masinile circulau in mare parte pe drumuri neasfaltate, aceasta s-a schimbat cu trecerea timpului.

    O alta schimbare care afecteaza design-ul anvelopelor viitorului o reprezinta si imbunatatirile aduse in industria auto. Eforturile constructorilor auto de a reduce greutatea automobilelor va duce invariabil la noi tipuri de anvelope pentru a face fata noilor reglementari.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.