Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Asteptari de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Asteptari de la Salonul Auto de la Frankfurt.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 12 Septembrie 2011 09:46

Salonul Auto de la FrankfurtIn perioada 12-25 septembrie a acestui an, peste 50 de cosntructorui de automobile isi vor prezenta cele mai noi modele la Salonul Auto de la Frankfurt. La acest salon auto isi vor prezenta noile modele firme precum: Porsche, Ferrari, Ford, Opel, Volkswagen, Daimler si BMW.


    Doar constructorul de automobile german BMW va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt patru modele care se vor dezvalui in premiera aici. Acestea sunt, noul model M5, noua Seria 1 si automobilele electrice i3 si i8. Modelul nou din Seria 1 va fi dotat cu 5 tipuri de motorizare cu puteri a motoarelor intre 135 CP si 184 CP. Modelul M5 va fi disponibil intr-un singur tip de motorizare, cu o putere de 560 CP.

    Marca Opel va aduce la Salonul Auto de la Frankfurt patru modele diferite: modelul Opel Astra GTC, Zafira Tourer, noua generatie Combo compact si un automobil electric cu doua locuri. Automobilul electric Opel cu doua locuri va avea o autonomie de 100 km cu posibilitatea de a atinge viteza de 120 km/ora.

    Producatorul american Ford va aduce doua modele la salonul auto din septembrie de la Frankfurt, modelul nou Ford Fiesta si Focus, ambele imbunatatite cu noi sisteme de economisire a carburantului si consum mediu de 3.3 3.4 litri/100 km.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.