Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Au scazut inmatricularile de vehicule pentru pasageri.
Au scazut inmatricularile de vehicule pentru pasageri.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 03 Noiembrie 2011 11:17

Inmatriculari automobile transport pentru persoane.In primele noua luni ale acestui an, inmatricularile de vehicule noi pentru pasageri a scazut cu 34.5% fata de aceasi perioada a anului trecut. In aceasta perioada au fost inmatriculate 127.914 unitati noi conform informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica.


    Conform aceleiasi surse inmatricularile de vehicule noi pentru transport marfa au crescut cu 58.7%, pana la un numar de 46.140 unitati in perioada analizata. In trimestrul cu numarul 3 al acestui an, au scazut inmatricularile de vehicule rutiere pentru transport pasageri cu 38.2%.

    Informatiile Institutului National de Statistica releva o scadere de 39.5%, pana la 45.913 unitati autoturisme inmatriculate in aceastga perioada, o crestere de 54.5% in inmatricularile de autobuze si microfuze si crestere de 7% in numarul de inmatriculari al mopedelor si motocicletelor.

    Tot in trimestrul cu numarul 3 din 2011, inmatricularile autovehiculelor pentru transporturi au crescut cu 73.3% fata de aceasi perioada a anului trecut. In aceasta perioada, cea mai mare crestere a fost inregistrata la categoria autocamioane, unde s-au inregistrat de 2 ori mai multe unitati decat anul trecut.

    Pe parcursul trimestrului III al acestui an numarul de inmatriculari auto al vehiculelor rutiere noi pentru transportul pasagerilor a crescut cu 28.7% fata de trimestrul precedent al acestui an, iar inmatricularile noi de vehicule rutiere pentru transport marfuri a crescut cu 12.4%.
   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.