Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> A scazut numarul inmatricularilor.
A scazut numarul inmatricularilor.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 05 August 2011 11:18

A scazut numarul inmatricularilor.La sfarsitul celui de-al doilea trimestru al acestui an, numarul inmatricularilor de autoturisme noi a ajuns la jumatate din cat a fost anul trecut. Numarul de inmatriculari a fost cu 49.1% decat anul trecut in aceasi perioada, adica 35.137 unitati noi inregistrate.


    Conform datelor Inistitului National de Statistica, inmatricularile de automobile pentru transport pasageri a scazut cu 47.7% la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al acestui an cumparativ cu aceasi perioada a anului trecut. In aceasi perioada s-au inregistrat 1.957  mopede sau motociclete  si 261 autobuze si microbuze.

    Scaderea numarului de inmatriculari a ajuns la sfarsitul primului trimestru al acestui an doar la 32% fata de anul trecut, ca dupa un alt trimestru scaderea sa ajunga la aproape 50%. Tot in primul trimestru, inmatricularilor vehiculelor pentru transport marfa a crescut cu aproape 51%, pana la 25.554 unitati, fie autotractoare, camioane, remorci si semiremorci.

    Dupa al doilea trimestru, inmatricularile vehiculelor pentru transport au crescut cu 45.4% iar cea mai mare crestere a imnatricularlor s-a inregistrat pe segmentul autocamioanelor, care a crescut cu 66.8%. Segmentul automobilelor pentru transportul pasagerilor a scazut cu 12.1% in trimestrul 2 din acest an.
   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.