Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Audi A6 disponibil in Romania.
Audi A6 disponibil in Romania.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 12 Aprilie 2011 11:12
Audi A6 disponibil in Romania. Noul model Audi A6 este acum disponibil in Romania prin intermediul importatorului Porche Romania care a adus acest model cu cinci tiprui de motorizare, doua pe benzina si trei TDI cu puteri intre 177 CP si 300 CP. Lansarea oficiala a modelului va avea loc in mai.

Cel mai ieftin model din aceasta gama are motorizarea de 2 litri diesel, la 17 CP si poate fi achizitionat de la pretul de 42.300 euro, TVA inclus, iar cel mai scump model va fi cel de 300 CP, motor de 3 litri, de la pretul de 57.400 Euro cu TVA.

Toate modelele Audi A6 vor avea in dotare sistemul dinamic Audi drive select si ESP-ul cu blocare electronica transversala pentru actionare mai agila. Ca aditii la pachet se pot achizitiona si suspensia adaptive air suspension impreuna cu amortizarea controlata. Automobilele Audi A6 vor avea asigurate si servicii online prin intermediul firmei Google, care va conecta limuzina la internet printr-un telefon auto cu bluetooth. Modulul UMTS va aduce imagini si informatii de pe Google Earth pe monitor si va configura ruta optima de navigatie.

Modelul din a saptea generatie de automobile Audi A6 va fi disponibil si in versiunea hibrida, toate modelele fiind comercializate in urmatoarele dimensiuni, 4,92 metri lungime, 1,87 metri latime si 1,46 metri inaltime si va avea greutatea cu pana la 80 de kilograme

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.