Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Autobuzul Roman va fi vandut in Dubai
Autobuzul Roman va fi vandut in Dubai
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 04 Septembrie 2012 09:32

Autobuz Roman Urban CrosstownRoman, producatorul romanesc de autovehicule mari cu uzina in Brasov a reusit sa gaseasca client pentru autobuzele lor in Dubai, aceasta dupa ce nici o munincipalitate din Romania nu a fost de acord sa achzitioneze vehiculele lor.


    In Romania producatorul de la Brasov nu a reusit sa vanda nici modelul cu podea joasa nici cel cu podea ridicata in niciuna dintre municipiile romanesci. In capitala s-au preferat autobuzele Mercedes Citaroi in schimbul celor Roman.

    Per total, Roman a vandut doar cateva zeci de unitati catre diferite firme de transport international, solicitarea din Dubai fiind cel mai mare client.

    Roman Urban Crosstown a intrat in productie in anul 2008, beneficiaza de motorizare EURO 5 si este echipat cu podea total coborata si caroserie autoportanta iar viteza maxima ce o poate atinge este de 80 de kilometri pe ora.

    Acest autobuz are o capacitate totala de 91 de persoane, conducatorul inclus, atat pe scaune cat si in picioare iar pretul in catalog al acestui autovehiucle este de 120.000 de euro.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.