Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Automobile Dacia va oferi propriile servicii de asigurari auto
Automobile Dacia va oferi propriile servicii de asigurari auto
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 03 August 2010 09:47
automobile-daciaPotrivit unor surse apropiate constructorului roman de autovehicule, compania Automobile Dacia va lansa in toamna acestui an propriul sau serviciu de asigurari auto. Acesta va fi posibil in urma unui parteneriat realizat intre dealerii marcii, Renaul credit International Banque si grupul Renault.Banca RCI (Renault Credut International Banque) este deja reprezentata in Romania prin intermediul diviziilor RCI Finantare romania, rci Broker de Asigurare si RCI Leasing Romania.

Odata cu lansarea acestui proiect, toti dealerii Dacia vor avea posibilitatea de a comercializa si asigurari auto. In acest sens, distribuitorii de autovehicule marca Dacia vor fi nevoiti sa includa doua noi operatiuni in domeniile lor de activitate. Acestea sunt "activitati de evaluare a riscului de asigurare si pagube" si "activitati ale agentilor si borkerilor de asigurari".

Aceste noi servicii vor incheia probabil contractele pe care constructorul de la Mioveni le avea pana acum cu Omniasig si Asirom, serviciile de asigurari partenere ale companiei.
 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.