Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Automobilele Nissan vor fi testate pentru radioactivitate.
Automobilele Nissan vor fi testate pentru radioactivitate.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 21 Martie 2011 11:05
Nissan testat pentru radioactivitate Pentru a se asigura ca automobilele lor nu sunt contaminate radioactiv in urma accidentului de la centrala nucleara de la Fukushima, producatorul japonez de autovehicule, Nissan va testa toate autovehiculele produse in Japonia de radioactivitate.
Intr-un comunicat lansat de Nissan acestia relateaza ca : "Vom continua sa luam toate masurile pentru a asigura populatia ca toate produsele noastre corespund nivelului de siguranta recomandat". Aceste teste de radioactivitate vor continua pana cand hazardul radioactive va disparea.

Producatorul japonez Nissan, care a suspendat activitatea de productie la fabricile din partea de nord a Japoniei pana in 20 martie a inceput productia la o alta uzina joi in baza stocurilor de piese disponibile.

Ceilalti mari producatori de autovehicule japonezi, Toyota si Honda au oprit productia de autovehicule pentru a evalua pagubele asupra cladirilor si echipamentelor in urma cutremuruilui. Toyota a oprit productia pana in 22 martie, iar Honda pana in 20 martie.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.