Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Automobilul Dacia Renault de 2.500 de euro.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 24 Noiembrie 2011 12:19

Dacia de 2.500 euroInginerul Gerard Detourbet, cel care a proiectat si modelele Logan, Sandero si Duster va incepe de anul viitor lucrarile la un nou model impreuna cu specialisti de la Nissan pentru a aduce pe piata un automobil ultra-economic ce va fi comercializat la un pret de 2.500 euro.


    Cu un automobil deja foarte economic si de mare succes, cei de la Renault au intentia de a scoate pe piata auto inca un model cu pana la trei ori mai ieftin decat Loganul. Acest automobil de talie mica, super-economic  va fi dezvoltat impreuna cu specialisti de la Nissan. Acest proiect nu va avea nici o legatura cu proiectul celor doua mari companii cu constructorul auto indian Bajaj care nu a avut un succes stralucit.

    Cu toate ca proiectul cu Bajaj a esuat, anumite idei au fost scoase la iveala de-a lungul procesului     si vor fi folosite in constructia noului model Renault. Acest automobil va fi destinat tarilor cu economii mai slabe si venituri mai mici. De altfel, acest automobil s-ar putea sa fie un mare succes si in tarile bogate, daca acesta se va dovedi performant pentru acel pret.

    Seful proiectului Entry de la Renault, Gerard Detourbet a declarat in luna septembrie a acestui an ca s-au inceput lucrarile la proiectul pentru un model mai ieftin decat Logan si Sandero pentru  a intra pe piata automobilelor populare in Brazilia. Conform acestuia, noul model nu va avea nici o legatura cu platforma Dacia, aceasta fiind prea scumpa pentru acest proiect.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.