Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Autostrada Bucuresti Ploiesti a fost amanata.
Autostrada Bucuresti Ploiesti a fost amanata.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 04 Mai 2012 10:35

lucrari autostrada bucuresti ploiestiPlanul initial al Ministerului Transporturilor pentru autostrada Bucuresti Ploiesti implica deschiderea acesteia pentru folosita la data de 15 mai. Pana la aceasta data ar fi trebuit finalizati in total 56 de kilometri din aceasta autostrada.


    Odata cu finalizarea lucrarilor pe autostrada Bucuresti Ploiesti vor fi finalizate lucrarile pe cei 6 kilometri din autostrada urbana care va face legatura intre centura si sectorul 2 al capitalei. O data estimativa pentru finalizarea lucrarilor a fost data de 1 iunie.

    Conform Ministrul Transporturilor Alexandru Nazare, au existat niste probleme foarte mari la podurile de la Cociovalistea, Ialomita si Prahova motiv pentru care deschiderea acestei autostrazi a fost amanata. Conducerea de la minister a afirmat ca incearca sa evite problemele mari ale acestui proiect.

     O serie de fotografii cu stadiul actual al acestei autostrazi si-au facut aparitia pe forumul Skyscrapercity.com . Aceste fotografii releva stadiul in care se afla autostrada in prezent, inclusiv portiunile pe care nici macar nu a fost turnat asfalt. Autorul fotografiilor a afirmat ca si daca se va deschide autostrada, aceasta va fi deschisa doar pe directia Ploiesti-Bucuresti.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.