Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Autostrada spre Germania, imagini noi.
Autostrada spre Germania, imagini noi.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 08 August 2011 10:27

Imagini noi autostrada Arad Timisoara.Noi imagini de pe santierul autostrazii Arad-Timisoara care in timp ne va uni de Germania au fost lansate pe youtube saptamana trecuta. Autostrada care in urma cu doua luni era doar la 40% din finalizare este acum aproape de 70%.


    In urma acestor doua luni lucrative in care s-a finalizat aproape 30% din lucrari, ramanand doar 30% de terminat dau speranta ca aceasta autostrada sa fie finalizata pana la finele acestui an. Conform autotoritatilor, la lucrarile de constructie participa un numar de 350 de munictori  si 484 de utilaje. Lucrarile la podurile si pasajele intalnite pe aceasta portiune de drum sunt la peste 80% de finalizare.

   

    Constructia si traseul autostrazii Arad-Timisoara a fost discutata initial inainte de 2007, urmand perioade lungi de asteptare datorita proximitatii autostrazii de retelele electrice si altor probleme, cum ar fi expropriere si despagubiri pentru proprietarii care aveau terenuri in traseul autostrazii.

    Aceasta portiune de autostrada va costa aproximativ 200 milioane de euro, fiind finantata de Banca Europeana de Investitii si Guvernul Romaniei. Autostrada Arad-Timisoara va face legatura cu Europa Occidentala.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.