Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Autostrada suspendata devine drum expres.
Autostrada suspendata devine drum expres.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 10 Martie 2011 12:41
Autostrada_suspendata Sorin Oprescu a declarat ca in perioada urmatoare va veni o delegatie chineza sa stabileasa un calendar pentru mai multe proiecte din care unul se refera la autostrada suspendata care se va numi drum expres.

 

Sorin Oprescu declara "Cu ocazia vizitei in China (2 - 6 martie - n.r.) am stabilit masuri concrete si un calendar de lucru pe termen scurt, mediu si lung impreuna cu cele mai mari companii chineze, respectiv Beijing Municipal Construction Group, Shanghai Construction Group, China Communications Construction Company, inclusiv cu Banca de Dezvoltare a Chinei", conform Mediafax.

Autostrada suspendata se va numi drum express deoarece “legislatia nu permnite autostrada in Capitala”.  Suma totala investita pana acum este de 7-8 miliarde euro din care 800 de milioane doar pentru inelul median. Conform primarului general, pentru toate aceste proiecte a fost semnat un memorandum cu partea chineza.

Sorin Oprescu a spus ca "Pentru realizarea tuturor proiectelor am nevoie de doua mandate. Odata ce am dat drumul tuturor lucrarilor in timpul mandatelor mele sunt convins ca acestea ar fi continuate" si ca vor sa realizeze un pod la “1 Decembrie”, un aeroport  in partea de sud a capitalei sis a aduca trenuri magnetice.

In urma unei vizite a lui Sorin Oprescu la Beijing Planning Exhibition Museum I s-a prezentat Master Plan-ul Beijingului pana in 2020, spitalul Universitar “Chao-Yang”, o firma de autovehicule electrice si una dintre cele mai mari unitati sanitare din china.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.