Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Autostrazile noatre si cele din Albania.
Autostrazile noatre si cele din Albania.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 29 Iunie 2011 10:26

Autostrazile din Albania.    Imagini cu noua autostrada numita Coridorul Durres-Kukes din Albania, care face legatura intre Albania si Kosovo au fost lansate recent pe Youtube. Acest minunat tronson de autostrada a costat 15 milioane de dolari pe km, comparativ cu cei 16 milioane de euro ceruti de Bechtel in Romania.


    Costurile totale ale acestei autostrazi vor ajunge la un nivel de 1 miliard de euro si este cel mai mare proiect de constructie a infrastucturii din Albania.
  

 

 


    Daca preturile pentru constructia autostrazilor au fost de 5.4 milioane de euro pe kilometru cand au inceput lucrarile, acum preturile au crescut pana la 16 milioane de euro din cauza contractelor prost realizate.

    Cheltuilelile totale pentru constructia autostrazilor in Romania au ajuns la 5.2 miliarde de lei din 2004 pana in 2011. Pe data de 1 decembrie 2009 au fost dati in folosita primii 42 km ai Autostrazii Transilvania dintre Turda si Gilau si in noimebrie 2010 a fost pusa in functiune autostrada pana la Campia Turzii.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.