Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Benzinarii mobile OMV Petrom pe A1 si A2
Benzinarii mobile OMV Petrom pe A1 si A2
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 24 Iulie 2015 10:32

benzinarii-mobile-omv-petromOMV Petrom va deschide in viitor 10 benzinarii mobile pe autostrazile A1 si A2. Acest distribuitor de carburanti a castigat licitatia organizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania cu privire la instalarea benzinariilor pe noile autostrazi.

 

Adrian Nicolaescu, retail manager la OMV Petrom a afirmat urmatoarele: Prima statie pentru cei care intra in Romania, pe autostrada Nadlac-Arad va fi una sub brandul Petrom. Noile statii mobile raspund nevoilor variate ale oricarui sofer, oferind atat carburanti, cat si o gama larga de produse non-oil.

Statiile care vor fi instalate pe aceste doua autostrazi vor fi de statii mobile, de tip modular. Ele vor fi prefabricate si transportate in punctele in care vor functiona. Acestea nu vor necesita lucrari suplimentare de constructie si amenajare.

Termenul estimat pentru instalarea celor 10 noi statii de si punerea lor in functiune este sfarsitul acestui an. Toate cele 10 statii vor fi prevazute cu zone de alimentare cu carburanti si cu o zona de magazin in care vor fi comercializate produse alimentare si non-alimentare.

La aceste statii de alimentare se vor gasi 4 tipuri de carburanti: Benzina Standard, Benzina Extra 99, Motorina Standard si Motorina Extra. Fiecare dintre aceste statii de alimentare vor putea asigura nevoile de carburanti pentru aproximativ 1.500 de vehicule pe zi.

Amplasarea celor 10 statii se va face in 5 locatii (o statie pe fiecare sens de mers) in urmatoarele puncte:

Autostrada Nadlac-Arad (A1), km 26
Autostrada Lugoj-Deva (A1), km 21
Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 20
Autostrada Orastie-Sibiu (A1), km 76
Autostrada Medgidia-Constanta (A2), km 186


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.