Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Black Cab, un nou serviciu de transport.
Black Cab, un nou serviciu de transport.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 15 Octombrie 2013 09:22

Black Cab Bucuresti TaxiUn serviciu deja existent in Bucuresti a trecut printr-un proces de rebranding recent. Compania Star Limo a devenit Black Cab si ofera un serviciu de transport similiar serviciului de taxi doar ca tariful este stabilit inainte de cursa.

 

Mihai Topala, directorul de vanzari al companiei Black Cab a declarat ca: “Anul acesta ne-am rebranduit din Star Limo in Black Cab si ne-am extins serviciile in Bucuresti. Din iunie oferim si servicii cu taxiuri negre. Anul viitor dorim sa oferim acest serviciu si in Constanta, Brasov, Timisoara”

In mod original compania Star Lima si-a inceput activitatea in urma cu zece ani in capitala. Aceasta a inceput cu sase autoturisme sedan de culoare neagra marca Mercedes Benz E Class. In anul 2006 firma s-a extins pe plan local astfel incat odata cu trecerea la noul brand Black Cab, compania are in parcul auto 60 de masini. Printre acestea se gasesc modelele BMW Seria 5, Mercedes E Class, Mercedes Sprinter si 40 de unitati Skoda Octavia.

Reprezentantul companiei a afirmat urmatoarele in legatura cu investitiile pentru rebranding: “Pentru noul serviciu investitiile s-au ridicat la 700.000 euro, cele 40 de autoturisme Skoda Octavia. Anul viitor dorim sa ne dublam flota si sa dezvoltam si serviciul de transport pentru copii” .

Noul serviciu Black Cab va avea un tarif fix de 2 lei pe kilometru iar plata va putea fi facuta cu cardul, pe camera de hotel, pe factura lunara sau pe companie. Un exemplu de pret ar fi: Aeroportul Otopeni – Piata Romana cu 46 de lei.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.