Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> BMW Group Romania a investit in 3 noi showroomuri.
BMW Group Romania a investit in 3 noi showroomuri.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 19 Septembrie 2011 10:23

BMW investeste in 3 showroomuri noiSe poate sa fi trecut criza? BMW Group Romania este de parere ca da, astfel importatorul BMW si Mini va deschide inca doua showroomuri pentru aceste doua mari pana la sfarsitul lunii octombrie. Noile showroomuri se vor deschide in Arad si Braila pentru BMW si Pitesti pentru Mini.


    In Arad, Grup West va deschide un showroom BMW. Pana in prezent, acest grup reprezenta marcile BMW, Saab, Opel si Chevrolet si are peste 200 de angajati in Arad, Satu Mare si Bihor. Investitia in noul showroom va ocupa o suparata construita de 2.800 mp si teren aferent de 6.250 mp.

    Reprezentanta Apan Motors, cunoscuta si sub numele de Auto Land a reprezentat firma BMW in 2002, si acum va mai deschide un showroom BMW la Pitesti. Apan Motors reprezinta firmele, Nissan, Renault, Fiat Alfa Lancia si Honda. Investitia in noul showroom a valorat 1.5 milionae euro.

    MotorAG din Pitesti reprezinta marcile auto BMW si MINI, Land Rover, Jaguar si Range Rover.  Motor AG are ca zone de operare judetele Arges, Olt, Valcea si Dolj. Motor AG are pana in prezent 60 de angajati.

    Constructorul german, BMW are 15 dealeri in total in Romania, marca BMW fiind reprezentata de 14 centre complete, 2 puncte de vanzare si 2 service-uri. Marca MINI este reprezentata doar de 2 dealerui cu service si 3 service-uri.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.