Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> BMW Seria 3 acum disponibil si in Romania.
BMW Seria 3 acum disponibil si in Romania.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 15 Februarie 2012 11:34

BMW Seria 3 2012Showroom-urile din Romania in sfarsit au scos la iveala noua generatie de automobile BMW Seria 3. Aceast model poate fi gasit in tara la showroom-uri la pretul de pornire de 25.500 de euro conform informatiilor BMW Group Romania.


Detalii BMW Seria 3:

    BMW Seria 3 poate fi gasit in Romania in 7 tipuri diferite de motorizare, in trei linii de design la diferite niveluri de echipare, de la relativ simplu pana la cele mai moderne tehnologii BMW. Pretul minim de vanzare al unui astfel de automobil este de 25.500 de euro in cazul versiunii diesel cu 4 cilindri.

    Noua generatie BMW Seria 3 are o lungime de 4.624 mm, adica cu 93 mm mai lunga decat modelul precedent din aceasi serie. Acest automobil poate fi gasit in 7 versiuni de motorizare, din care trei sunt pe benzina si patru motorina. Toate modelele, indiferent de motorizare dispun de tehnologie TwinPower Turbo.

    Modelul standard dispune si el de urmatoarele echipamente: comutator Driving Experience Control cu doua moduri de functionare, ECO si PRO. Varianta PRO schmba raspunsul cutiei de viteze si al acceleratiei dar si felul in care functioneaza sistemele electrice astfel incat conducatorul automobilului sa beneficieze de o rulare cat mai eficienta. De asemenea modul PRO reduce consumul de combustibil cu pana la 20%.

    Conform informatiilor BMW Group, acest model va fi disponibil si cu schimbator de viteze automat cu 8 trepte de viteza. Acest tip de automobil poate imbunatati si consumul de combustibil cu pana la 0.7 litri, conform standardelor UE.  Cele mai extinse servicii de internet in automobil sunt disponibile si in Romania pe noul automobil BMW Seria 3.

    Primul model BMW Seria 3 a fost lansat pentru prima oara in anul 1975 si era disponibil intr-un singur model de caroserie, cu 3 usi. Noul Seria 3 vine peste 36 de ani cu speranta de a fi cel mai bine vandut model al producatorului german.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.