Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Camioanele supraincarcate, controlate de CNADNR.
Camioanele supraincarcate, controlate de CNADNR.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 06 Iunie 2011 10:24

Controale CNADNR asupra camioanelor transport.    Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu a declarat ca se va incepe o serie de controale in trafic a camioanelor care transporta materialele pentru reabilitatea drumurilor vizand supraincarcarea acestora. Controalele vor fi efectuate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.    Controalele camioanelor transportatoare de materii pentru reparatiile drumurilor se vor intensifica pe drumuri nationale si locale pe care se fac majoritatea lucrarilor de reabilitare. Firmele care nu vor respecta limita maxima admisa vor fi sanctionate.

    Anca Boagiu, a declarat in presa de conferinta de la Barlad: "Vom intari controlul in trafic astfel incat legislatia sa nu mai fie incalcata de firmele care realizeaza lucrari de reabilitare la infrastructura, dupa ce s-a constatat ca multe camioane au incarcatura mai mare decat cea admisa. Desigur, va fi verificata si starea drumurilor pentru a fi gasite solutii de reabilitare, iar lucrarile vor fi facute pe banii firmelor respective".

    In aceasi conferinta de presa, Ministrul Transporturilor a declarat ca este multumita de stadiul lucrarilor, acestea fiind posibil terminate inainte de termen. Termenul stabilit pentru lucrarile drumului european E85 este situat la jumatatea anului 2013. Anca Boagiu a mai afirmat urmatoarele: "In acest moment nu pot sa-mi exprim dubii asupra termenului de finalizare ca nu va fi respectat, avand in vedere stadiul actual al lucrarilor. Am speranta ca va fi finalizat poate chiar si mai repede daca va fi mentinut acest ritm".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.