Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Care sunt pericolele condusului pe timp de iarna.

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Care sunt pericolele condusului pe timp de iarna.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 19 Decembrie 2012 10:57

Studiu generali, condus pe timp de iarnaConform unui studiu din partea firmei de asigurari Generali Romania peste 60% din conducatorii auto din Romania intervievati sunt de parere ca iarna este cel mai periculos anotimp iar 28% sustin ca este doar putin mai periculos decat condusul pe ceata sau ploaie.


Studiul Generali Romania:
   
    Pericolele efective de care se tem soferii din Romania sunt tamponarile din cauza lipsei de aderenta pe gheata in proportie de 81.6%, nesiguranta locului de parcare 8%, defecte tehnice la nivelul vehiculului datorita frigului 6.7%, chiar si greutatea zapezii cazute de pe cladiri 2.6%.

    Dintre persoanele aflate in esantionul intervievat 70% sunt conducatori auto ce folosesc masina zilnic, 13% evita circulatia in sezonul rece iar 10% au afirmat ca folosesc masina doar in weekend.

    Conducatorii auto care au participat la acest studiu impart aceasi opinie ca folosirea automobilului pe timp de iarna este mai costisitor, 80% dintre ei trecand pe lista de cumparaturi anvelope de iarna iar 15.5% au adaugat si echipamente speciale cum ar fi: nisip, lanturi, lopata sau racleta.

    Desi cea mai mare parte dintre cei ce au luat parte la studiu sunt de parere ca soferitul pe timp de iarna este mai periculos, 86% dintre acestia afirma ca asigurarea CASCO ii ajuta pe tot parcursul anului si se bazeaza pe ea si pe timp de iarna. Un procent de 13% sunt de parare ca aceasta asigurare este chiar si mai folositoare pe timp de iarna datorita numarului mai mare de pericole la care sunt supuse automobilele.

    Generali Romania, firma care a comandat acest studiu va desfasura in perioada 1 Decembrie 2012 31 Ianuarie 2013 o campanie promotionala pentru asigurarea CASCO All Inclusive prin care se ofera beneficii aditionale plus rovinieta timp de 1 an.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.