Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Ce acopera CASCO la automobilele vechi.
Ce acopera CASCO la automobilele vechi.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 06 Septembrie 2011 09:59

Casco Econom Romania.Ca reactie la declinul pietei auto din Romania, firmele de asigurari autohtone au inceput sa isi diversifice produsele din portofoliu pentru o mai buna acoperire a pietei. Doua din cele mai importante firme din piata asigurarilor din Romania ofera polite la preturi sub medie.


    Doua din produsele celor mai mari companii de asigurari din Romania, adica Astra cu produsul Casco Econom si Generalli cu Casco Eco au preturile cele mai avantajoase. Asigurarea Casco ofera acoperire pentru accidente rutiere petrecute doar pe teritoriul Romaniei iar automobilul trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 ani. Aceste doua tipuri de asigurare pot fi gasite la preturi cu pana la 20% mai mici decat asigurarile standard gasite pe piata.

    Pretul unei asigurari Casco Econom de la Astra pentru un automobil Dacia Logan cu o vechime de patru ani este estimat la 12.000 de lei, adica la 316 lei pe an. Acelasi tip de asigurare pentru un Peugeot 307 cu vechime de sase ani are o valoare estimata de  19.000 de lei, adica 423 lei pe an.

    In general, pretul unei polite Casco Economic pentru un automobil cu valoare estimata de 3.000 4.000 euro este aproximativ 200 de euro/an.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.