Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Ce pregateste Dacia dupa lansarea Logan 2?
Ce pregateste Dacia dupa lansarea Logan 2?
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 12:49

Dacia Logan 2 NoiembrieDacia a lansat de curand cel mai nou spot publicitar cu noul model Dacia Logan pregatindu-se in acelasi timp de lansarea a trei modele noi, un break, o camioneta si noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway.

   
    Vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia, Constantin Stroe a afirmat despre noua berlina si cele doua modele Sandero ca „nu vor fi singure pe lume” continuand ideea astfel: „Va urma un break si o camioneta”.

    Conform informatiilor oficialilor Dacia in prezent se produc la Mioveni cinci modele printre care cele 3 mentionate anterior plus Dacia Duster si Renault Symbol. Aceasta incheie ideea cu tinta de productie pe anul viitor de 300.000 de masini.
   
Ultimele modele Logan 1 de vanzare:

    In mod oficial Dacia a incetat productia modelului vechi Dacia Logan pentru piata Romaneasca. In prezent se mai gasesc pe stoc 500 de unitati aflate in reteaua de distributie Dacia.
   
    Mihai Bordeanu, Directorul de Marketing al Companiei Dacia a precizat ca ultimele 500 de automobile Dacia vor fi distribuite atat prin Programul Rabla cat si inafara acestuia.

Noul spot publicitar pentru Dacia Logan 2: 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.